lollohanna

Alla inlägg den 24 juli 2011

Av johanna harrysson - 24 juli 2011 21:36

Har haft lika mkt energi idag också, trotts att jag inte sovit alls mycket inatt, somnade ju halv 7 tack vare kaffet och vaknade vid 12 tiden. Sen dess har jag iallfall åkt och hälsade på Mamma en sväng som jag inte sett på hela helgen då hon drog ifrån mig och åkte till Hökensås och campade med min syster + familj.. Var nog skönt för henne att få komma iväg lite tror jag allt, men jag har allt saknat henne !

Jag har i allafall hunnit med att hälsa på henne,sen fick jag med mig lite små pill därifrån som jag nu fixat upp här hemma, tog med lite glödlampor oxå så man äntligen kan få lite mys-belysning i vardagsrummet, den ena lampan som står i hörnet vid min lilla oas har varit död i ca 4 månader tror jag så de var väl på tiden att den fick lite nytt liv. Sen låg jag ju i natt och funderade på varför min ena vägg var så tom i sovrummet,detta störde mig väldigt mycket, kan nog ha varit en del av varför jag inte kunde somna riktigt (så jag skyller inte bara på kaffet ) , Men jag har ju tavlor som jag inte vetat vart jag skulle sätta någonstans men nu har en fått en plats och det blev faktist väldigt bra ! 


Sen fick jag även för mig att byta gardiner i vardagsrummet, men de slutade med att de blev dom gamla igen, då jag inte lyckades få dom andra så som jag ville ha dom och jag råkade förstöra taket lite mitt i alltihopa, Gardinstång som tydligen var väldigt lång + en kort Johanna som står på en pall och är livrädd över höjden som får sträcka sig som fasen för att nå upp och pilla i gardinen på stången = Ingen bra kombination!! så en kruka flög i backen och ett fult märke i taket blev resultatet när jag försökte vara duktig , Så de var bara att dammsuga igen! Sen har jag även tvättat /håller på att tvätta .. Mycker idag


Nu har jag precis tagit mig en väldigt skön dusch,det var väldigt behövligt efter denna dagen .. Så nu funderar jag på att dämpa min hunger med en kopp av mitt goda Te och hoppas på att hungern släpper för nån mat har jag då inte :P hehe!


Nej nu ska jag ta och smörja in mig med mitt  gudomliga Cocos butter ,som luktar så otroligt gott!!


Sen får de nog bli sängen om jag ska orka upp imorn, För imorn blir de "möte" och sen får man se vad resten av dagen har att erbjuda :)


Känslan i kroppen är helt underbar,Men frågan är om det någonsin

kommer att bli så ?!


 


   


Nej dags att ta upp den Sista maskinen med tvätt för idag , sen greja lite till innan det blir läggdags !

Av johanna harrysson - 24 juli 2011 01:48

Har total städat huset, fick idén när jag och Emeliy satt på parkeringen och de var helt dött, då fick jag för mig att nej nu ska jag hem och verkligen städa hela huset.. och så blev de . jag lämnade Emeliy hemma hos henne, fick dåligt samvete för de dock. Sen åkte jag hem och startade musiken på datorn och började röja o köket och fick för mig att brygga kaffe, alla har ju "klagat" på att jag aldrig lärt mig dricka de så jag kokade en hel kanna (för de är de enda måttet som jag kan ), så efter en kopp så var köket fixat, efter två koppar så var jag på knä på toa golvet och knä skurade hela badrummet, sen när de var klart så laddade jag upp med en tredje kopp som fick svalna lite medans jag drog runt dammsugaren i hela huset plus att jag torkade alla golven, sen började jag dricka tredje koppen när jag inte kom på något mer jag kunde göra , så då började jag rensa i garderoben och min byrå istället. så nu är de ordning där också :) 

Kaffe är farligt har jag nu konstaterat för man får väldigt mycket energi och jag sprang runt här som en duracell kanin kan jag ju lova !

Och upp på allt detta så hann jag även renbädda sängen innan tredje koppen kaffe var slut , så nu kommer jag och kissarna sova som prinsessor och prins  i natt kan jag ju lova :) ! 


Har bara en sak jag ska göra imorgon som jag faktist inte orkade göra idag , och det är att bära ner lite saker till ett av förråden i källaren. men de är inget livsviktigt så sett men ner ska de :)

Ska även plocka ner lite minnen till källaren, men det är ganska så svårt att göra de , så de får vänta lite till.. Tills jag hittat mig själv på allvar igen! 

Men jag är så nöjd över denna dagen! Jag har mått kanon hela dagen , och den blir bara bättre och bättre..


Just nu ser jag fram emot morgon dagen och vad den har att erbjuda.. Jag har även fått igång min stereo i bilen tack vare en snäll vän ,som hittade felet som ingen annan hittat ( en säkring som inte satt i ) . så så svårt var de :) 


Nej nu är de nog kaffet som skriver tror jag .. kanske dags att sluta dom små bruna (kan ju inte säga blå när min ögonfärg är brun ) :P hehe!


Nej nu får de nog bli sängen för min del, fan har ju hållt igång i flera timmar nu ju :D 






Just idag är jag stark och just idag klarar jag allt !!! 






Ovido - Quiz & Flashcards