lollohanna

Alla inlägg den 12 juli 2011

Av johanna harrysson - 12 juli 2011 23:02

Jag har provat på så mycket olika saker i mitt liv dom senaste åren nu känner jag 

Jag har haft kärlekar men det har alltid varit något "fel" med något,Har de inte varit lögner eller svek så har de varit något annat som gjort att de inte hållt. 

Jag är trött på att ha de så igen, så nu för tiden är jag extra noga med att inte kasta mig in  i något,att kolla av läget innan jag öppnar munnen, att verkligen känna personen innan ...

Jag har varit förlovad, jag har varit gift, jag har varit sambo, jag har varit särbo..

Det enda jag söker nu är Han med extra stort "H" , den som man kan få leva med resten av livet tillsammans med. Jag är trött på att saker och ting aldrig ska gå åt mitt håll i livet.

Jag vill hitta den personen som man kan dela glädje och sorg med, som finns där när man lyckats och misslyckats, som inte dömmer utan som ser MIG som den JAG är.

Som inte lyssnar på vad alla andra säger utan som kan bilda sin egna uppfattning om situationen. 


Jag har fått höra att jag är allt ifrån A-Ö i mina dagar.. Men det är vad en människa sagt ifrån början, sen har resten bara hakat på utan att ens lärt känna mig ,dom har bara lyssnat på vad alla andra har sagt.. och den personen som jag var när jag va 12-14 år kan jag ju lova att jag inte är idag..


Jag är så glad över att jag fått lära mig allt själv här i livet, att jag fått lära mig att komma upp ifrån de mörkaste hål till att kunna se solljuset igen, Att kunna resa sig upp efter slag och sparkar och stå på sig och inte ta mer skit.

Men jag hade inte klarat de utan mina vänner! 


Mina vänner betyder så otroligt mycket för mig, dom finns alltid där och vissa utav dom blir mer som en familjemedlem än som "bara en vän" .


Jag kan säga att de senaste året hade jag aldrig klarat av om jag inte haft Emeliy vid min sida,  Hon finns där dag som natt,var sekund var minut på dygnet .. även om de bara handlar om en värmande kram eller att få ett klokt ord eller en utskällning så finns hon där , och hon säger alltid precis vad hon tycker och tänker.

Hon är min bästa vän och kommer alltid vara de också <3


--

Min andra bästa vän är min Mamma, hon ser mig som ingen annan kan se mig.hon är ju min mamma. dom ser saker som ingen annan kan se. Jag kan prata med min älskade mamma om precis allt mellan himmel och jord och det känns så otroligt skönt att vi är så nära som vi är.. Vi kan skoja o tjaffsa med varandra men är lika glada för de efter fem minuter iaf. Jag vet inte vad jag skulle göra utan min älskade Mamma, Hon är min idol min stöttepelare här i livet och jag kan alltid vända mig till henne om jag behöver råd och tips ! Älskar dig min underbara Mamma <3

--


Snart är helgen här som bjuder på trevligheter :) I mitt huvud finns just nu bara en sak, vad fan ska man packa me sig ?! :D haha ! Men vad man än har me sig så kommer de bli en lyckad helg trots allt, att komma hemifrån och bort ifrån stan ... Det är de denna helgen går ut på ! Att vidga sina vyer lite till :)


Nej nu ska jag allt ta och kika runt lite till innan de blir sova för min del ,och drömma om "Han" ..

Ovido - Quiz & Flashcards