lollohanna

Alla inlägg den 18 juli 2011

Av johanna harrysson - 18 juli 2011 23:21

Varför ska man behöva ha ont i en jävla rygg för? Man använder den i precis allting som man gör, bara att gå upp ur sängen är en kamp , att gå i och ur bilen är en kamp..


Varför blev de som de blev när man var 14 år ?! Hade de aldrig hänt hade min rygg varit bra idag... Ont är bara förnamnet, föder hellre barn än att ha ont i ryggen just nu .. Ingenting hjälper heller...


Och när jag har ont så blir jag som en kille som har lite ont i huvudet eller är förkyld.och då är de väldigt illa ;)


Nej nu får de allt bli att ta några Alvedon och lägga sig tror jag bestämt.. imorn blir de träning på berget ..


Och i helgen så blir de choklad och ost och mjukis kläder och film tillsammans med Linda :)  Blir kanon de :)


Natti natti ! Hörs nog imorn igen !

Av johanna harrysson - 18 juli 2011 19:01

Sitter här hos Mamma, hon har dragit iväg på bilbingo och lämnat kvar mig här, men vinner hon jackpoten idag så har jag krävt halva , man får ju inte vara dum inte !


Denna dagen har varit lugn, vilket har behövts, min rygg är helt fucked up och de var en pärs att bara ta sig upp ur sängen och in till stan förut, ännu värre var de att resa sig upp ur soffan för att åka och göra ärenden åt Emeliy , men vad gör man inte :)


Får se om de går något bra på tv här sen, de finns ju några fler kanaler här än hemma :P hehe! Saknar Våra Bästa År så otroligt mycket kan jag ju lova :D hehe!


Kan fortfarande inte riktigt få in i mitt lilla huvud varför jag är så lyckligt lottad över att ha såna underbara människor i mitt liv som jag faktist har, Varje morgon nyper jag mig i armen samtidigt som jag kollar igenom min telefonbok och ser om de verkligen är sant att jag har dom numren till dessa människor,och varje gång så får jag otroligt ont i armen,samtidigt som ett leende träder fram ! Jag är så otroligt tacksam så jag finner inga ord !


Klockan 21 så blir de att möta upp Emeliy på jobbet för att överlämna hennes nycklar , som hon givetvis glömde i bilen förut:P hehe! Sen får man se vad som händer, jag är ledig ytterligare en dag till så de får gärna hända något iallafall.. Även fast jag helst av allt skulle vilja sova 20 timmar till så får de faktist hända något, sova kan man göra när man är död..


Idag är en dag av saknad också, Jag vet att du finns här bredvid oss var minut på dygnets alla timmar , men det är så jobbigt att inte få höra din röst när man går och "pratar" med dig. Att inte kunna höra ditt skratt när du skrattar åt mina små tabbar jag alltid gör. Att inte kunna känna din doft lika starkt som jag gjort, Att inte se hela ditt ansikte framför mig så tydligt som jag alltid sett dig.

Detta är det värsta,att allt inte är lika tydligt längre. Det känns som om jag håller på att förlora dig igen, men jag kommer aldrig glömma alla minnen.

 

Jag Saknar & Älskar Dig Pappa   


   

Ovido - Quiz & Flashcards