lollohanna

Alla inlägg den 20 juli 2011

Av johanna harrysson - 20 juli 2011 00:02

Hennes namn är Emeliy.

Hon är min bästa vän och vi har alltid något hyss eller bus på gång , vi kan säga att vi nästan är sambos förutom på nattetid då jag sover hemma hos mig och hon hos sig.

Hon finns där dag som natt, och vet alltid vad hon ska säga eller göra för att få mig på bättre humör.

Hon kan vara lite väl blond ibland , som tex tro att en vägg är en gång , men de är som dom säger - Ett skratt förlänger livet.

Även fast vi är med varandra i princip dygnet runt , iaf varje dag så tröttnat man aldrig på denna människan. Hon utstrålar sån positiv energi och gör en alltid glad. 

Folk borde ha en Emeliy i sitt liv, då hade man aldrig haft några bekymmer i världen..

Hon är som en solstråle hela hon, även fast hon har problem så kan hon sätta dom ifrån sig för att ta hand om andra och de är något speciellt för de gör inte alls många. Vissa vill bara berätta om sina problem , medans Emeliy lyssnar på en annans problem först..


 Hon är en gåva skänkt från himlen och hon kommer alltid vara min bästa vän , även då vi sitter på hemmet om massa år och gnäller på personal som vi inte gillar och favoriserar vissa utav dom..

Hon får mig alltid att känna mig glad även i mina mörka stunder , hon är lite blond men vad gör de ?! Hon bryr sig mer om andra än om sig själv, vilket jag sagt till henne att ge fan  i , och ta mer hand om sig själv i första hand.. Men hon börjar lära sig detta och de gör mig otroligt glad och stolt..


Hon är en stor guldklimp denna människa och jag är så  otroligt tacksam över att få ha henne i mitt liv   

 


Måste  bara tillägga något som inte har med detta att göra men imorn så försvinner min blåafara, då byter jag bort den mot en mer fungerande bil,vilket känns väldigt skönt faktist :) 




Vet inte vad jag skulle gjort utan min älskade Mummel i mitt liv Du är min bästa vän nu och för all framtid !























Ovido - Quiz & Flashcards