lollohanna

Alla inlägg den 25 juli 2011

Av johanna harrysson - 25 juli 2011 18:01

Idag har man fått kaffe besök, väldigt trevligt faktist. För ett år sen så hade vi nog inte ens kunnat sitta i samma rum eller vara på samma plats , men idag kan vi sitta och prata och skoja och ha kul tillsammans, vilket känns väldigt skönt ! Att ha fått tillbaka kontakten :)


Nu återstår det bara att se vad resten av dagen/kvällen har att erbjuda. På ett sätt vill jag bara sitta hemma ,men på ett annat sätt så vore de inte fel med mer kaffe och en film faktist :) Börjar ju inte jobba förrän 14.30 imorn, vilket är skönt .. 

Längtar så otroligt mycket tills lönen kommer så man kan åka och handla hem lite mat , för nu är jag hungrig igen :P Har bara ätit en macka idag och de var för 6 timmar sen, MEN jag har faktist köpt hem yogurht (?) idag så får ta ett glas av de ,de mättar nog lite :) En kopp med de och en kopp med kaffe med socker i ,eller som jag fick höra förut ,socker med kaffe, vilket jag inte förstår riktigt, två matskedar socker är väl inte så farligt ?;) hehe ! 

Man måste börja nånstans som sagt, och jag är glad att jag inte började med mjölk och socker för de är ju värre :P


Fan vad jag bara babblar känner jag ..! Vet inte vad jag skulle skriva egentligen för de har jag redan glömt bort :)


---

Denna känslan jag har i kroppen känns bra, och jag tror faktist att det skulle kunna bli ännu bättre ! Bara vänta och se antar jag ! 

---


Nej en kopp kaffe till i min ensamhet sen får man se vad man kan hitta på :)



 

Ovido - Quiz & Flashcards