lollohanna

Alla inlägg under juli 2011

Av johanna harrysson - 23 juli 2011 01:18

Något konstigt har dragit sig in över mig och jag är rädd för mig själv just nu - jag känner inte igen mig själv och jag saknar mig själv.. Försvann jag i bilbytet eller vad är de som har hänt ? Jag har så mycket tankar i huvudet och funderingar men jag får inte ut dom.. Jag vill kunna säga rakt ut vad jag tycker och tänker till vissa personer men det tar totalt tvärstopp när jag ska öppna munnen - Varför?! 


Jag försöker se glad ut och jag försöker vara den " vanliga" Johanna ,men nu går de snart inte längre.. Vart har jag tagit vägen egentligen?! 


Jag vill kunna se mig själv i spegeln och säga "Wow där är hon, henne som jag saknat, henne som jag letat efter" men nu undviker jag helst att se mig själv, att se mig själv nu gör mig bara äcklad. 


Jag har märkt att dessa två senaste inlägg har blivit väldigt gnälliga, men mår man inte bra och känner att man behöver skriva av sig så blir de lätt så ... 



Jag saknar det som en gång fanns, skulle chansen komma igen så skulle dom "misstagen" aldrig återupptas de vet jag garanterat..

Alla minnen finns kvar och jag minns allt som om de var igår.


Nej nu ska jag allt gå och lägga mig och drömma vidare och hoppas på att morgondagen blir bättre än dessa två dagar.. 

Av johanna harrysson - 22 juli 2011 00:06

Någonstans på vägen har jag tappat bort mig själv, jag känner inte igen mig själv längre. Jag har tappat glöden till allt känns det som. Jag vet knappt vad jag heter längre.

Jag har iallafall kommit överrens med en person om att försöka få "fred" mellan en annan person som är släkt med denna..

krångligt jag vet men jag orkar inte gå in på detaljer.. Men tror att de skulle lösa lite av mina problem iaf..

Vart har den positiva Johanna tagit vägen?

Jag går med ett leende på läpparna varje dag och försöker verkligen visa positiva sidan , men det är bara en fasad just nu , under ytan så är de bara tårar och ett stort hål.. Jag jobbar och försöker med allt , men även på jobbet så känner jag detta pressen inom mig . Alla frågar vad de är som är fel och vad dom kan hjälpa mig med. men när jag inte ens själv vet vad det är som spökar inom mig så kan jag inte heller be om hjälpen.

Jag känner mig bara som en stor belastning för alla , vilket jag inte vill vara.

Jag vill hitta tillbaka till mig själv,men frågan är hur ! 

Jag gillar inte att se mig själv sån här, jag orkar inte ta tag i något, jag slutar väl snart bry mig om att klä på mig på dagarna och säga hej till folk jag känner - de är så de känns nu..


Jag är glad över att jag har min familj och mina vänner , jag hoppas bara att dom inte tycker jag är allt för jobbig.. 

Jag vet att jag brukar vara den pratglada personen, och dom gångerna som jag är tyst  så tror dom flesta att det hänt eller är någonting, men i 9 fall av 10 så är de inget som hänt eller så utan jag vill bara vara tyst,men nu känner jag att jag orkar inte prata om de , för jag vet inte vad felet är .. 


Det enda jag vet är att jag vill kunna hitta mig själv igen! 

Hitta den länken som fattas..

Jag vill vara den glada positiva Johanna igen..


Igår åkte jag till och med ifrån folket som jag aldrig annars brukar vilja lämna, då kände jag själv att något inte stod rätt till.. 

Fick iaf prata av mig och känna mig trygg sen på natten och det gjorde att jag somnade som en stock. 


Du har någonting som jag saknat väldigt länge, Du har alltid fått mig att  känna mig trygg och inför dig kan jag vara mig själv i alla sammanhang!Tillsammans med dig känner jag mig trygg och säker!


Nej nu har jag babblat av mig här känner jag ... Tror inte att någon fattar ett ord av vad jag skrivit men men , de gör inte jag heller . jag bara skriver de som finns i huvudet just nu .. 


Jag vet iallafall en pusselbit som fattas och de är du Pappa <3





Är så otroligt glad och tacksam för att jag har mina vänner , Ni är guld värda     

Av johanna harrysson - 20 juli 2011 00:02

Hennes namn är Emeliy.

Hon är min bästa vän och vi har alltid något hyss eller bus på gång , vi kan säga att vi nästan är sambos förutom på nattetid då jag sover hemma hos mig och hon hos sig.

Hon finns där dag som natt, och vet alltid vad hon ska säga eller göra för att få mig på bättre humör.

Hon kan vara lite väl blond ibland , som tex tro att en vägg är en gång , men de är som dom säger - Ett skratt förlänger livet.

Även fast vi är med varandra i princip dygnet runt , iaf varje dag så tröttnat man aldrig på denna människan. Hon utstrålar sån positiv energi och gör en alltid glad. 

Folk borde ha en Emeliy i sitt liv, då hade man aldrig haft några bekymmer i världen..

Hon är som en solstråle hela hon, även fast hon har problem så kan hon sätta dom ifrån sig för att ta hand om andra och de är något speciellt för de gör inte alls många. Vissa vill bara berätta om sina problem , medans Emeliy lyssnar på en annans problem först..


 Hon är en gåva skänkt från himlen och hon kommer alltid vara min bästa vän , även då vi sitter på hemmet om massa år och gnäller på personal som vi inte gillar och favoriserar vissa utav dom..

Hon får mig alltid att känna mig glad även i mina mörka stunder , hon är lite blond men vad gör de ?! Hon bryr sig mer om andra än om sig själv, vilket jag sagt till henne att ge fan  i , och ta mer hand om sig själv i första hand.. Men hon börjar lära sig detta och de gör mig otroligt glad och stolt..


Hon är en stor guldklimp denna människa och jag är så  otroligt tacksam över att få ha henne i mitt liv   

 


Måste  bara tillägga något som inte har med detta att göra men imorn så försvinner min blåafara, då byter jag bort den mot en mer fungerande bil,vilket känns väldigt skönt faktist :) 




Vet inte vad jag skulle gjort utan min älskade Mummel i mitt liv Du är min bästa vän nu och för all framtid !























Av johanna harrysson - 18 juli 2011 23:21

Varför ska man behöva ha ont i en jävla rygg för? Man använder den i precis allting som man gör, bara att gå upp ur sängen är en kamp , att gå i och ur bilen är en kamp..


Varför blev de som de blev när man var 14 år ?! Hade de aldrig hänt hade min rygg varit bra idag... Ont är bara förnamnet, föder hellre barn än att ha ont i ryggen just nu .. Ingenting hjälper heller...


Och när jag har ont så blir jag som en kille som har lite ont i huvudet eller är förkyld.och då är de väldigt illa ;)


Nej nu får de allt bli att ta några Alvedon och lägga sig tror jag bestämt.. imorn blir de träning på berget ..


Och i helgen så blir de choklad och ost och mjukis kläder och film tillsammans med Linda :)  Blir kanon de :)


Natti natti ! Hörs nog imorn igen !

Av johanna harrysson - 18 juli 2011 19:01

Sitter här hos Mamma, hon har dragit iväg på bilbingo och lämnat kvar mig här, men vinner hon jackpoten idag så har jag krävt halva , man får ju inte vara dum inte !


Denna dagen har varit lugn, vilket har behövts, min rygg är helt fucked up och de var en pärs att bara ta sig upp ur sängen och in till stan förut, ännu värre var de att resa sig upp ur soffan för att åka och göra ärenden åt Emeliy , men vad gör man inte :)


Får se om de går något bra på tv här sen, de finns ju några fler kanaler här än hemma :P hehe! Saknar Våra Bästa År så otroligt mycket kan jag ju lova :D hehe!


Kan fortfarande inte riktigt få in i mitt lilla huvud varför jag är så lyckligt lottad över att ha såna underbara människor i mitt liv som jag faktist har, Varje morgon nyper jag mig i armen samtidigt som jag kollar igenom min telefonbok och ser om de verkligen är sant att jag har dom numren till dessa människor,och varje gång så får jag otroligt ont i armen,samtidigt som ett leende träder fram ! Jag är så otroligt tacksam så jag finner inga ord !


Klockan 21 så blir de att möta upp Emeliy på jobbet för att överlämna hennes nycklar , som hon givetvis glömde i bilen förut:P hehe! Sen får man se vad som händer, jag är ledig ytterligare en dag till så de får gärna hända något iallafall.. Även fast jag helst av allt skulle vilja sova 20 timmar till så får de faktist hända något, sova kan man göra när man är död..


Idag är en dag av saknad också, Jag vet att du finns här bredvid oss var minut på dygnets alla timmar , men det är så jobbigt att inte få höra din röst när man går och "pratar" med dig. Att inte kunna höra ditt skratt när du skrattar åt mina små tabbar jag alltid gör. Att inte kunna känna din doft lika starkt som jag gjort, Att inte se hela ditt ansikte framför mig så tydligt som jag alltid sett dig.

Detta är det värsta,att allt inte är lika tydligt längre. Det känns som om jag håller på att förlora dig igen, men jag kommer aldrig glömma alla minnen.

 

Jag Saknar & Älskar Dig Pappa   


   

Av johanna harrysson - 17 juli 2011 23:57

Denna helgen har varit den bästa i mitt liv tror jag allt. 

Har kunnat slappna av så totalt , de är verkligen en hur underbar familj som helst de där ! 

Man kan prata om allt ifrån varför gräset är grönt till riktigt djupa saker..

Ingen som dömmer utan som lyssnar och ger råd istället , vilket känns väldigt annorlunda men så otroligt skönt !

Denna helgen har fyllts med skratt,lättnad och ny energi ! 


Jag är så otroligt glad över att få ha såna här människor i mitt liv,det finns väldigt få såna nu för tiden men ack så glad jag är över att ha dom! Jag säger som Emeliy , jag vet inte hur man ska visa sin tacksamhet ! Men jag hoppas iaf att NI  Vet om att ni är underbara och att man är väldigt tacksam över allt ni säger och allt ni gör ! Ni är värda mer än guld !!


Jag och Emeliy satt i bilen och diggade och dansade och sjöng hela vägen ner till Varberg och hela vägen hem, när vi kom till Falköping så kände vi bara " nej va fan gör vi här, vi vänder igen" men tyvärr så gick ju inte de...


Kan inte säga mer än att jag är så otroligt tacksam för ALLT ! Jag har världens underbaraste människor runt omkring mig , världens finaste familj - vad mer kan man önska?! Jag är mer än nöjd! de kunde ha varit mycket mycket värre!


Älskar er allihopa , ni är helt underbara !

Av johanna harrysson - 14 juli 2011 14:54

Sitter här i Emeliys lägenhet medans hon är på jobbet så ska jag hinna me att diska , och ta ett varmt skönt bad- vilket jag redan hunnit me ! Jag saknar verkligen att ha ett badkar hemma, finns inget som är så avslappnande och underbart som att lägga sig ner i ett varmt varmt vatten och luta sig tillbaka och bara njuta av lugnet som flyger över en, alla måsten försvinner och man kan bara koppla av Totalt!


Nu är de bara denna Torsdagen kvar innan vi åker neråt i landet mot Varberg ! Koppla av totalt, lägga undan allt vad telefoner och internet heter! Ska bli så otroligt skönt att kunna luta sig tillbaka (Efter att ha kört hela vägen ner) och bara njuta av allt vad som erbjuds !


Vill Ha Fredag Nu!!


Nej dags att göra lite nytta kanske ?!:)



Av johanna harrysson - 12 juli 2011 23:02

Jag har provat på så mycket olika saker i mitt liv dom senaste åren nu känner jag 

Jag har haft kärlekar men det har alltid varit något "fel" med något,Har de inte varit lögner eller svek så har de varit något annat som gjort att de inte hållt. 

Jag är trött på att ha de så igen, så nu för tiden är jag extra noga med att inte kasta mig in  i något,att kolla av läget innan jag öppnar munnen, att verkligen känna personen innan ...

Jag har varit förlovad, jag har varit gift, jag har varit sambo, jag har varit särbo..

Det enda jag söker nu är Han med extra stort "H" , den som man kan få leva med resten av livet tillsammans med. Jag är trött på att saker och ting aldrig ska gå åt mitt håll i livet.

Jag vill hitta den personen som man kan dela glädje och sorg med, som finns där när man lyckats och misslyckats, som inte dömmer utan som ser MIG som den JAG är.

Som inte lyssnar på vad alla andra säger utan som kan bilda sin egna uppfattning om situationen. 


Jag har fått höra att jag är allt ifrån A-Ö i mina dagar.. Men det är vad en människa sagt ifrån början, sen har resten bara hakat på utan att ens lärt känna mig ,dom har bara lyssnat på vad alla andra har sagt.. och den personen som jag var när jag va 12-14 år kan jag ju lova att jag inte är idag..


Jag är så glad över att jag fått lära mig allt själv här i livet, att jag fått lära mig att komma upp ifrån de mörkaste hål till att kunna se solljuset igen, Att kunna resa sig upp efter slag och sparkar och stå på sig och inte ta mer skit.

Men jag hade inte klarat de utan mina vänner! 


Mina vänner betyder så otroligt mycket för mig, dom finns alltid där och vissa utav dom blir mer som en familjemedlem än som "bara en vän" .


Jag kan säga att de senaste året hade jag aldrig klarat av om jag inte haft Emeliy vid min sida,  Hon finns där dag som natt,var sekund var minut på dygnet .. även om de bara handlar om en värmande kram eller att få ett klokt ord eller en utskällning så finns hon där , och hon säger alltid precis vad hon tycker och tänker.

Hon är min bästa vän och kommer alltid vara de också <3


--

Min andra bästa vän är min Mamma, hon ser mig som ingen annan kan se mig.hon är ju min mamma. dom ser saker som ingen annan kan se. Jag kan prata med min älskade mamma om precis allt mellan himmel och jord och det känns så otroligt skönt att vi är så nära som vi är.. Vi kan skoja o tjaffsa med varandra men är lika glada för de efter fem minuter iaf. Jag vet inte vad jag skulle göra utan min älskade Mamma, Hon är min idol min stöttepelare här i livet och jag kan alltid vända mig till henne om jag behöver råd och tips ! Älskar dig min underbara Mamma <3

--


Snart är helgen här som bjuder på trevligheter :) I mitt huvud finns just nu bara en sak, vad fan ska man packa me sig ?! :D haha ! Men vad man än har me sig så kommer de bli en lyckad helg trots allt, att komma hemifrån och bort ifrån stan ... Det är de denna helgen går ut på ! Att vidga sina vyer lite till :)


Nej nu ska jag allt ta och kika runt lite till innan de blir sova för min del ,och drömma om "Han" ..

Ovido - Quiz & Flashcards