lollohanna

Alla inlägg den 13 augusti 2012

Av johanna harrysson - 13 augusti 2012 21:17

... En positiv och gladare människa!
På två år så har både mitt psyke och allmänt hoppat hej vilt, har varit nere på botten utan stöd från nära och kära till att sakta ha klättrat uppåt och nu snart är jag uppe på toppen igen..
Med fina människor runt sig så kommer man långt..

Att ha blivit så djupt sårad och kränkt att man knappt vet vad man själv heter till att idag kunna prata öppet om hur man har mått och hur långt man kommit och verkligen veta vem man är, de är stort !
Sen Eddy kom in i mitt liv igen så har jag börjat hitta tillbaka till den glada Johanna som ingen kan trycka ner mer.. Och nu känner jag att jag är där jag vill vara.

Och jag kan ärligt säga att sen lilla Lennie föddes så känns de ännu mer att jag måste hålla mig här uppe, de är ju oss (hans faddrar) han ska se upp till när han blir äldre, och då kan man ju inte va nere på botten. Den lilla krabaten har en stor del till att jag försöker hålla mig här uppe där jag är nu!

Sen är jag så otroligt glad över att ha hans föräldrar i mitt liv oxå så klart!:)
Och sen är jag så otroligt glad över att dom underbara vännerna T & C äntligen flyttat tillbaka, äntligen !

Det är tack vare såna här vänner som man orkar och vill vara på topp, all den positivs energin man får av bra och goda vänner gör så otroligt mkt både psykiskt och fysiskt , för ens mående !

Och dom största tacken går till Eddy och mamma.

Eddy finns där på ett sätt som ingen annan gör , då vi lever tillsammans dag ut och dag in . Ibland skulle manfolk behöva lite mer stöttning men jag vet att han gör så gott han kan , alla är ju inte bra på att förstå mig ;)

Och mamma finns alltid där oavsett vad de är man behöver prata om . Vi är inte bara mor och dotter,vi är även bästa vänner, vilket enligt mig är otroligt skönt! Skulle kunna berätta allt för min mamma, utan att tveka !

Allt man behöver i livet är en god gemenskap med vänner och familj , och att våga berätta när man inte mår bra.. Inga mer fejkade leenden och skratt! Våga berätta för dina vänner,kan dom inte ge tips eller vara ett stöd så skaffa nya vänner, för de där är inga vänner isf!!

Tack för mig ! Avslutar med en bild från i lördags på lilla gose pojken Lennie på hans första kräftskiva :)
Kräftan var väldigt intressant;)

Ovido - Quiz & Flashcards